Aankondiging prijsstijging - Algemeen - Blog - B&C Design

B&C design Twitter B&C design Facebook page B&C design Youtube channel
Home > Blog > Algemeen > Aankondiging prijsstijging

Aankondiging prijsstijging

door B&C Team op 16 Mar 2015

Gezien de recente prijsstijgingen bij onze leveranciers zijn wij genoodzaakt vanaf 15 april 2015 een gedeelte van deze stijging in onze prijzen door te rekenen. Wij zullen een algehele prijsstijging van 5% doorvoeren.

Sla nu uw slag en geniet nog van onze oude prijzen op al uw bestellingen tem 14/04/2015! 

 

Het volledige bericht kan u hier lezen:

Het zal ook u niet ontgaan zijn dat prijzen van grondstoffen, energie en transport in de afgelopen periode aanzienlijk zijn gestegen. Hierdoor worden ook wij geconfronteerd met prijsverhogingen van de producenten waar wij onze producten inkopen. Tot op heden zijn deze kosten volledig door B&C Design geabsorbeerd.

B&C Design heeft zich de afgelopen periode tot het uiterste ingespannen om haar operationele activiteiten te optimaliseren om zo een deel van de verhogingen op te kunnen vangen. De recente prijsstijgingen overschrijden echter de limiet van de mogelijkheden hierin.

Gezien deze recente wijzigingen ziet B&C zich genoodzaakt om alle prijzen met 5% te verhogen. B&C Design zal de verkoopprijzen voor al haar producten per 15 april 2015 verhogen.

B&C Design is zich bewust van de huidige marktomstandigheden waarmee iedereen in onze industrie wordt geconfronteerd en zal waar mogelijk haar klanten ondersteunen.

Wij vertrouwen op uw begrip en kijken uit naar voorzetting van de prettige samenwerking.

 blog comments powered by Disqus

Categoriën