Autoruiten blinderen/ tinting - B&C Design

B&C design Twitter B&C design Facebook page B&C design Youtube channel
Home > Car > Blinderen ramen

blinderen ramen

Aanbrengen van een zonnewerende folie aan de binnenzijde van de ramen. Deze zorgt voor een verhoogd rijplezier door meer comfort en een mooie uitstraling.

prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, u kan steeds een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo kunnen wij u een nauwkeurige prijsraming bieden.

Offerte aanvragen
  • Snelle plaatsing
  • Ruime keuze aan tinten
  • Levenslange garantie
  • Inbraakwerend
  • Bescherm tegen 99% UV
  • Warmte- en zonnewerend
  • Niet schadelijk voor kinderen of dieren

Of u nu kiest om uw ramen te blinderen omdat het er mooi uitziet, voor het comfort of voor de kinderen, B&C Design heeft altijd een oplossing op maat. Op professionele wijze brengen wij een zonnewerende folie aan op de binnenzijde van uw autoruiten. B&C Design geeft professioneel advies bij de keuze van de folie. Achterruiten (ook zeer bolle ruiten) tinten wij steeds in één stuk, wat zorgt voor een perfect resultaat.

De folies van het Duitse kwaliteitsmerk SunTek zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. De lichtdoorlatendheid varieert van zeer licht (35%) tot volledig donker (5%). Een standaardtint is 20% lichtdoorlatend (80% geblindeerd). De meeste automerken voorzien deze tint bij fabrieksgetinte ramen.

 

Voor een optimale plaatsing vragen wij u om uw wagen netjes en met een lege kofferbak aan te leveren. B&C Design zorgt tijdens de plaatsing voor de bescherming van uw deurpanelen en interieur. Ramen worden niet gedemonteerd (met uitzondering van ramen met rubbers of toppen). Vocht in de schakelaars en latere corrosie zijn uit den boze. De mechanismen blijven goed functioneren. Ook op lange termijn hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Resultaat: meer rijplezier door een verhoogd comfort en een mooiere uitstraling!


Wist u trouwens dat u bij B&C Design voor het blinderen van autoruiten uw wagen slechts één dag hoeft binnen te brengen en dat u bovendien een levenslange garantie krijgt?
Meer weten over de geldende wetgeving inzake het blinderen van autoruiten?