Ramen blinderen - B&C Design

B&C design Twitter B&C design Facebook page B&C design Youtube channel
Home > Building > Ramen woningen

Ramen woningen

Aanbrengen van een folie aan binnen- of buitenzijde van de ramen, afhankelijk van het type raam. Een energiebesparend ontwerp voor uw woning of bedrijfsgebouw. Deze zorgt voor een mooiere uitzicht van je gebouw, de folie is zonnewerend en zorgt meteen voor meer privacy.

prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, u kan steeds een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo kunnen wij u een nauwkeurige prijsraming bieden.

Offerte aanvragen

Ook voor het blinderen van de ramen van uw woning kan u een beroep doen op B&C Design. Het blinderen van woningen kan om verschillende redenen:

  • Meer privacy door middel van een zandstraalfolie (bvb. in de badkamer of hal) of een spiegelfolie.
  • Energie besparen & meer comfort: minder hitte, betere isolatie door onze zonne- en warmtewerende folies. Onze folies kunnen een verschil maken tot maar liefst 12 graden Celsius.
  • UV-straling tegengaan: al onze folies (m.u.v. zandstraalfolie) zijn 99 procent UV-werend en beschermen kleding, meubels en vloerbekleding tegen verkleuring. Ideaal voor in de dressing. U hebt hier de keuze uit folie met of zonder warmtewerende eigenschappen.

Afhankelijk van de folie en het type raam voorzien wij een folie aan de binnen- of buitenzijde van het raam. De garantie hangt af van de gekozen folie/toepassing en bedraagt 5 tot 20 jaar.


B&C Design gebruikt folies van het merk Duitse kwaliteitsmerk SunTek. Zij staan garant voor hoogstaande kwaliteit en genieten reeds vele jaren een uitstekende reputatie. Het uitgebreid assortiment aan raamfolies (zandstraalfolie, spiegelfolie, heldere UV-werende folie, warmtewerende folie, …) zorgt ervoor dat we steeds een folie op uw maat ter beschikking hebben. Aarzel dus niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.