Ramen bedrijven - Building - B&C Design

B&C design Twitter B&C design Facebook page B&C design Youtube channel
Home > Building > Ramen bedrijven

Ramen bedrijven

Aanbrengen van een folie aan binnen- of buitenzijde van de ramen, afhankelijk van het type raam. Een energiebesparend ontwerp voor uw woning of bedrijfsgebouw. Deze zorgt voor een mooiere uitzicht van je gebouw, de folie is zonnewerend en zorgt meteen voor meer privacy.

prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, u kan steeds een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo kunnen wij u een nauwkeurige prijsraming bieden.

Offerte aanvragen

Ook voor het blinderen van de ramen van uw bedrijfsgebouw kan u op B&C Design rekenen. Het blinderen van bedrijfsgebouwen kan om verschillende redenen:

  • Energie besparen: minder hitte, betere isolatie door onze zonne- en warmtewerende folies. Onze folies kunnen een verschil maken tot maar liefst 12 graden Celsius.
  • Meer comfort: warmtewerende folie zorgt voor aangename werkomgeving.
  • UV-straling tegengaan: onze folies (zandstraalfolie) zijn 99 procent UV-werend en voorkomen verkleuring van producten in uw etalage of showroom. Vanzelfsprekend kan deze folie volledig helder zijn, zodat uw koopwaar goed zichtbaar blijft.
  • Meer privacy door gebruik te maken van een zandstraal- of spiegelfolie. Dit kan nuttig zijn tussen kantoorruimten, vergaderzalen of bij de ingang van uw onderneming.
  • Betere zichtbaarheid van uw reclame: bijvoorbeeld met behulp van een in zandstraalfolie uitgesneden logo, tekst of tekening.

Afhankelijk van de folie en het type raam voorzien wij een folie aan de binnen- of buitenzijde van het raam. De garantie hangt af van de gekozen folie/toepassing en bedraagt 5 tot 20 jaar.


B&C Design gebruikt folies van het Duitse kwaliteitsmerk SunTek. Zij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en genieten reeds vele jaren een uitstekende reputatie. Het uitgebreid assortiment aan raamfolies (zandstraalfolie, spiegelfolie, heldere UV-werende folie, warmtewerende folie, …) zorgt ervoor dat we steeds een folie op uw maat ter beschikking hebben. Aarzel dus niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.